Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός Χαρτών Φεβρουαρίου

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Χειρότερος κ ο Ευρωπαίος. Μας μουτζωσαν παιδιά δεν εξηγείται τέτοια χειροτέρευση όλων σε 6 η 12 ώρες ανάλογα. Τουλάχιστον θα είμαστε χαλαροί περιμένοντας τη μετριότητα που για φέτος θα είναι ότι καλύτερο μας έχει συμβεί

    Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

    Comment


    • Ότι κάνουμε Δευτέρα που και πάλι όπως εξελίσσονται τα τρεξίματα κρατάω μικρό καλάθι. Για τη συνέχεια όμως προσωπικά το έχω ξεγράψει. Όταν τα ραν αρχίζουν να μεταπίζονται ανατολικά έξι μέρες πριν ξέρουμε τι σημαίνει. Μέχρι τα 00 του Σαββάτου (και πολύ λέω) δεν θα μας απασχολεί καν η όποια συνέχεια. Over and Out.
      Πολλοί θέλουν την άνοιξη κι άλλοι το καλοκαίρι
      και το χειμώνα το βαρύ μονάχα οι καλογέροι

      Comment


      • Καλημέρα! Όλα χειρότερα, τα στοιχεία πιστεύω θα ξανα αλλάξουν όχι τόσο μπόμπα όπως εκείνα των προηγούμενων ημερών αλλά θα δυτικίσει πάλι λίγο. Χάλασε ο Σκανδιναβικός στο τελευταίο τρέξιμο ή κάνω λάθος? Τούρκια έτοιμη να μας πάρει τη μπουκιά...

        Comment


        • ψυχραιμια..τωρα ηρθε η ωρα εγω να δωσω κουραγιο...σιγουρα εχουμε χειροτερευση αλλα υπαρχει ακομα χρονος για μετα τη δευτερα..ομως ξεκινησε μια κακη ταση ομολογουμενως...
          ομοιος ομοιω αει πελαζει

          Comment


          • ετσι για το ματι ανεβαζω τη νυφιτσα..δε θα βγει αλλα θα μιλουσαμε για υποτροπη θαψιματος...εχω την αισθηση οτι το βιολι θα τραβηξει αρκετα
            Click image for larger version

Name:	ECM1-192_yom3.gif
Views:	1003
Size:	59.9 KB
ID:	2383
            ομοιος ομοιω αει πελαζει

            Comment


            • Καλημερα,κλείδωσε ο χιονιάς και για την :Αττική Τα υπερβόρεια ξεκινάνε από τα 400 Μ περίπου πριν τις 5 το απόγευμα Κυριακη,το λεκανοπέδιο μέσ'α στα ξημερώματα.Δευτερα ;βράδυ και τρίτη θα το στρωσει και μέσα στην Αθήνα.. Καλη απόλαυση !!!
              Last edited by ΓΙΑΝΝΗΣ; 11/02/2021, 09:20 AM.
              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

              Comment


              • Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                Καλημερα,κλείδωσε ο χιονιάς και για την :Αττική Τα υπερβόρεια ξεκινάνε από τα 400 Μ περίπου πριν τις 5 το απόγευμα Κυριακη,το λεκανοπέδιο μέσ'α στα ξημερώματα.Δευτερα ;βράδυ και τρίτη θα το στρωσει και μέσα στην Αθήνα.. Καλη απόλαυση !!!
                Καλημέρα!! Μας έφτιαξες το πρωϊνό!

                Comment


                • να υπενθυμισουμε επισης οτι σε περιπτωση lake effect τα μοντελα υποεκτιμουν τον υετο..τι εχουν τραβηξει τα δολια εδω και χρονια απο τη λιμνη michigan. χρονια ειχα να δω τοσες μερες να ειναι στα διαγραμματα η αττικη , οχι κατω απο 0 , αλλα απο -5...θα τη δωσουμε τη μαχη μας για τριτη και επειτα...ασε τις καλες απολαυσεις γιαννη και πες μας για την ΟΨΗ γιατι ηδη συζητειται και εκτος forum ο χρησμος σου...
                  ομοιος ομοιω αει πελαζει

                  Comment


                  • Καταρχήν η ωρα είναι στο περίπου μπορεί να παει αργότερα στα 400μ.Δεύτερον Alex ,εσύ είδλχες κανά λόγο να φοβάσε;;;;.... .. Εν όψει σημαίνει προ των πυλων ,ενω εγώ μιλουσα για το πως φαινεται,,,,.όταν έκανα το ποστ ο χιονιάς ήταν πιθανότατα για από Λαμία και πανω για πεδινα,,δηλαδή αυτή ήταν η όψη του όπως κάθε φορά και δεν πίστευα ότι θα συμβεί αυτό .Αλλιώς φαινόταν αλλιώς θα ήταν..
                    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

                    Comment


                    • δεν ειναι αμελητεος για τα κεντροβορεια ο χιονιας..αν μαλιστα η ανατολικευση απο τριτη και επειτα συνεχιστει , οι προσηνεμοι σαν τελικο αποτελεσμα θα ειμαστε υποδεεστερα σε σχεση με ΚΒ. δωσε ενημερωση για το 06 του ευρωπαικου..
                      ομοιος ομοιω αει πελαζει

                      Comment


                      • Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                        Καταρχήν η ωρα είναι στο περίπου μπορεί να παει αργότερα στα 400μ.Δεύτερον Alex ,εσύ είδλχες κανά λόγο να φοβάσε;;;;.... .. Εν όψει σημαίνει προ των πυλων ,ενω εγώ μιλουσα για το πως φαινεται,,,,.όταν έκανα το ποστ ο χιονιάς ήταν πιθανότατα για από Λαμία και πανω για πεδινα,,δηλαδή αυτή ήταν η όψη του όπως κάθε φορά και δεν πίστευα ότι θα συμβεί αυτό .Αλλιώς φαινόταν αλλιώς θα ήταν..
                        Όχι ρε συ, αλλά ψιλοξενέρωσα γιατί μέχρι χθες όλα συμφωνούσαν για κάτι σίγουρα ιστορικό και να σου πω την αλήθεια μου έχει λείψει να δω συνεχόμενη χιονόπτωση για κανένα 5ημερο με αρνητικές Τ, έτσι τύπου 2002 ή ακόμη καλύτερα 1991. Δε μπορώ να καταλάβω όταν όλα συμφωνούν πως γίνεται ξαφνικά να τουμπάρουν σαν ντόμινο, καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει και κάποιο θερμό σενάριο, τελικά έχω δύο ερωτήσεις πρώτον που οφείλεται αυτό το σενάριο στα πρωινά τρεξίματα με την ανατολίκιση του αυλώνα (ασθενής ωμέγα εμποδισμός? ασθενής σκανδιναβικός? σύγκρουση χαμηλού από τα δυτικά με ψυχρή μάζα?) και δεύτερον υπάχει πιθανότητα να επιστρέψουεμ έστω κατά το ήμιση στα χθεσινά σενάρια?

                        Comment


                        • Εγώ με τον "εν όψη" νόμιζα ότι αναφέρεσαι στην όψη-σχήμα του αυλώνα

                          Comment


                          • Ο Σκύρον πάντως έχει διαφορετική κατανομή υετού και συγκεκριμένα ξεκινάει από Δευτέρα πρωί τον υετό στα υπερβόρεια και μας ταράζει από Τρίτη μέχρι Πέμπτη με πολλά εκατοστά! Εγώ πάντως ψηφίζω Γιάννη για την έναρξη των φαινομένων Κυριακή απόγευμα (έτσι είχε ξεικινήσει και στον Τηλέμαχο γύρω στις 4 το μεσημέρι) και για την εξέλιξη Σκύρων (ότι με συμφέρει δηλαδή ). Η αλήθεια είναι ότι το περιοχικό Σκύρων είναι δύναμη, ενώ ο τζίφος νομίζω κάπου το χάνει..Πάντως μακάρι να αλλάξουν λίγο τα δεδομένα και να το στρώσει καλά από τη Μαλακάσα μέχρι τον Πειραιά, αυτά τα χιόνια δεν έρχονται συνέχεια.

                            Comment


                            • Το σκυρωνα να το προσέχετε να τρέχει με βάση τελευταία δεδομένα διότι αργεί λίγο τις ενημερώσεις του
                              Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

                              Comment


                              • Originally posted by icestorm View Post
                                Το σκυρωνα να το προσέχετε να τρέχει με βάση τελευταία δεδομένα διότι αργεί λίγο τις ενημερώσεις του
                                το έχω προσέξει και εγώ αυτό, τελικά ισχύει εε..? για να δίνει φαινόμενα από Δευτέρα ουσιαστικά, μάλλον έχει ανανεώσει. Πάντως πιστεύω ότι στα επόμενα τρεξίματα και ειδικά από το 12αρι θα ξαναβελτιωθεί η φάση για όλο το Λεκανοπέδιο, ακόμη και να μη φτάσει στα χθεσινά υπερβολικά θαψίματα κάτι θα μας δώσει πίσω.
                                Last edited by Alexallaround; 11/02/2021, 11:07 AM.

                                Comment

                                Working...
                                X