Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ- ΙΟΥΛΙΟΥ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Φιλε μου, ουτε εγω ειχα την τυχη να ξερω προσωπικα τον Πανο(icestorm). Εχω καταλαβει ομως οτι ειναι ενας μορφωμενος ανθρωπος με ηθος. Γι αυτο το λογο αλλωστε μπαινω στη διαδικασια "αντιπαραθεσης" μαζι του (με κοσμιο παντα τροπο). Εναι προφανες, οτι και οι δυο ανησυχουμε εξισου για την υγεια των δικων μας ανθρωπων. Απλα διαφωνουμε για την πηγη του κινδυνου.
    Και προς Θεου ας μην συνεχισουμε αυτο το λαθος που καταδυναστευει αυτη τη χωρα δεκαετιες τωρα. Να βρισκουμε παντα αφορμες και να χωριζομαστε δηλ σε δυο στρατοπεδα που πετροβολουν το ενα το αλλο βαζοντας ταμπελες στους "αντιπαλους". Μνημονιακοι-Αντιμνημονιακοι, Εμβολιαστες-Αντιεμβολιαστες, Προδοτες-Πατριωτες, Χριστιανοι-Αντιχριστοι και παει λεγοντας.
    Η πραγματικοτητα ειναι εκει εξω, διπλα μας. Αναποφεκτα θα ερθει η στιγμη που οι αποψεις του καθενος θα συγκρουστουν μαζι της. Ελπιζω μονο, να μην ειναι βαρυ το "τιμημα" για οποιον εχει αδικο. Αυτο που πρεπει ομως να σκεφτουμε (και για αυτο το συζηταμε) ειναι οτι αν εχει δικηο Πανος τις επιπτωσεις απο την αποφαση να εμβολιαστουμε οσοι εμβολιαστηκαμε θα τις πληρωσουμε οι ιδιοι, ενω στην αλλη περιπτωση θα τις πληρωσουμε ολοι.
    Last edited by ANTONIS 64; 25/08/2021, 02:46 PM.

    Comment


    • #47
      Καλησπέρα, αρχίζουν οι αναπττύξεις εδώ. Για τη συνέχεια όλα τα σενάρια είναι ανοικτά. Αν απορροφηθεί η λίμνη της Ισπανίας, από την αποκοπή στον Ατλαντικό, το φθινόπωρο θα μπει δυναμικά με ισχυρό χαμηλό-λίμνη. Αν όχι τα σενάρια είναι 2. Είτε η μαούνα από βόρεια να ενωθεί με την Ισπανική λίμνη, και να έχουμε νέο θερμό κύμα, είτε στην προσπάθεια τους να ενωθούν, δεν θα τα καταφέρουν, και η μεν θα μείνει Ισπανία, και εμείς θα έχουμε ψυχρή εισβολή με ελάχιστα όμως φαινόμενα, και αυτά μέσα στο Αιγαίο.
      Last edited by [weathermaniac]; 25/08/2021, 04:03 PM.
      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?

      Comment


      • #48
        Τώρα όσο αφορά πάλι περί κόβιντ και εμβολίων. Θεωρώ σημαντικό να υπάρχουν στο ίντερνετ, έστω και από απλούς πολίτες [στην προκειμένη αφού δεν είμαι γιατρός] θετικά σχόλια για το εμβόλιο. Γιατί προσωπικά διαπιστώνω με λύπη την τεράστια δυσπιστία. Και δυστυχώς οι δύσπιστοι θα καταλάβουν το λάθος τους όταν θα είναι πολύ αργά [για μερικούς από αυτούς.
        Καταρχάς να πω περί της θεωρίας ότι φτιάχτηκε στο εργαστήριο. Υπάρχουν 2 δυνατότητες.
        Πρώτον δεν φτιάχτηκε σε εργαστήριο, και η Αμερική απλά θέλει να βλάψει την Κίνα με την οποία βρίσκονται σε οικονομικό πόλεμο, με αφορμή την δημιουργία του ιού σε εργαστήριο, και την επιτηδευμένη διασπορά του, ώστε να την πλήξει ακόμα περισσότερο. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να είναι τέτοια ώστε να καταδεικνύουν ένα τέτοιο γεγονός.
        Πιθανότητα νο2. Φτιάχτηκε όντως σε εργαστήριο ο ιός, αλλά έγινε ατυχής διασπορά. Υπάρχουν εργαστήρια στον κόσμο στα οποία λαμβάνονται δείγματα από ιούς ζώων και τροποποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει κατανοητή η λειτουργία τους και στον άνθρωπο. Πρόκειται για κανονική δουλειά και χρήσιμη σε αντιμετώπιση μελλοντικών βιολογικών προβλημάτων.

        Τώρα πάμε για τα εμβόλια, όσο αφορά το αν είναι αξιόπιστα λόγω της ταχείας έγκρισης με αποτέλεσμα να θεωρούνται πειραματικά. Δεν είναι όμως! Η πληροφορία που μας δίνει το εμβόλιο δεν είναι χρονοεξαρτώμενη, αλλά εξαρτάται από τον αριθμό των χορηγήσεων, και από εκεί βγαίνουν οι στατιστικές. Ο λόγος που πήρε λίγο χρόνο σε σχέση με ένα παλιότερο πχ εμβόλιο, είναι επειδή τα βήματα με τα οποία προχώρησαν οι εμβολιασμοί, ήταν πολύ μεγαλύτερα δειγματοληπτικά. Αυτό σε συνδυασμό, με το γεγονός, ότι ένα εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες το πολύ 2 μήνες μετά την χορήγησή του, και ποτέ σε διάστημα που πολλοί φοβούνται [σε βάθος ετών] , το κάνει και αξιόπιστο, και φυσικά μη πειραματικό. Μάλιστα θεωρείται πλέον από τα εμβόλια που έχουμε τις περισσότερες πληροφορίες έναντι πολλών, ακριβώς λόγω του τεράστιου δείγματος «Μέσα σε 8 μήνες έχουμε για το εμβόλιο της Pfizer όσα δεδομένα μαζέψαμε για τo ΜMR σε 20+ χρόνια»

        Για τον Μοντενιέ τι να πεις? Το μόνο που κάνει τα τελευταία πολλά χρόνια είναι να φλεξάρει το νόμπελ του σε πολλούς, ώστε οι αντιεμβολιαστές να έχουν τον δικό τους ήρωα. Πιστεύει μόνο στην ομοιοπαθητική, ενώ στα μαργαριτάρια που αναφερει ο ιατρός από κάτω, να προσθέσω και εγώ στο ότι πιστεύει ότι το νερό έχει μνήμη. Ότι και να σημαίνει αυτό βέβαια.


        Νήμα Tweet


        Προβολή νέων TweetTweet


        Nikolas Dietis ᴾʰᴰ
        @Dietis_Lab_UCY
        ·
        26 Μαΐ
        Την επόμενη φορά που κάποιος αδαής θα σας φέρει ως παράδειγμα τον αντιεμβολιαστή νομπελίστα Montagnier (νυν ψυχιατρικά άρρωστο) δείξτε του αυτή την επιστολή 81 (!!) κατόχων Nobel που παροτρύνουν τον Biden να απελευθερώσει τις πατέντες των εμβολίων COVID19.

        Open Letter: Former Heads of State and Nobel Laureates Call on President Biden To Waive…
        Dear President Biden,
        peoplesvaccinealliance.medium.com
        ΥΓ: Το *ψυχιατρικά άρρωστο* είναι τεκμηριωμένη κριτική, δεν είναι χαρακτηρισμός. Ο άνθρωπος έχει κάνει & πει πολλά "μαργαριτάρια" που χρίζουν ψυχιατρικής εξέτασης, όπως ότι το DNA μπορεί να.. τηλεμεταφερθεί! http://rexresearch.com/montagnier/montagnier.htm

        Τέλος ένα εξαιρετικό άρθρο εδώ, το παραθέτω

        https://www.cnn.gr/focus/story/26422...ys-gkremisoyme
        Υπάρχουν πάρα πολλά που μπορεί να πει κάποιος ακόμα πάνω σε αυτό το θέμα, όμως νομίζω είναι αρκετά από την δική μου μεριά. Ας συνεχίσουμε με τα καιρικά.

        Last edited by [weathermaniac]; 25/08/2021, 04:13 PM.
        Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
        Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?

        Comment


        • #49
          Αγαπητοί συνδετυμωνες σεβαστές οι απόψεις σας όμως κάποια πράγματα δεν αμφισβητούνται.

          Αντώνη με επίσημα στοιχεία έχουμε μόνο στην ΕΕ 20000 θανάτους. Ποιο άλλο εμβόλιο από τα μέχρι τώρα είχε τέτοια επίδοση; ΚΑΝΕΝΑ! Μην συγκρίνετε λοιπόν αυτά τα εμβόλια με τα έως τώρα κ πολύ περισσότερο με τα παιδικά που είναι πολύ περισσότερο ασφαλή!

          Αλήθεια ακόμα δεν κατάλαβα εγώ γιατί αποτελώ απειλή για τον εμβολιασμενο; Αυτός απειλεί εμένα όχι εγώ αυτόν η καλύτερα αυτός με απειλεί περισσότερο από ότι εγώ αυτόν! Άρα που είναι το αφήγημα του Κούλη κ των συν αυτώ περί υποχρεωτικοτητας;;

          Με το άστρα δεν πήρατε πρέφα πως μας χειρίζονται; Από το Μάρτιο ενώ σε σοβαρά κράτη είχε απαγορευτεί για τους κάτω των 60 εδώ για ΤΡΕΙΣ ολόκληρους μήνες μας προπαγάνδιζαν οι "ειδικοί" που εμπιστεύεστε ότι θέλουν το καλό σας να το κάνουμε και σε 18χρονα παιδιά!!
          Σε μια νύχτα μέσα ξαφνικά με καθυστέρηση 3 μηνών έγινε ακατάλληλο. Γιατί άραγε;

          Τέλος θα σας πω κ το κερασάκι. Είχα την πρώτη απώλεια στην ΕΛΛΆΔΑ από τον κορονοιο.
          Βρείτε στο y tube " γαμπρός 60χρονης" κ θα με ακούσετε τι τράβηξα εγώ κ η οικογένεια μου.

          Η υποχρεωτηκοτητα είναι ότι πιο ΒΙΑΙΟ κ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ εφαρμόστηκε στην κατά τα άλλα δημοκρατική πατρίδα μας. Τα πράγματα είναι απλά. Καίγονται μην καταρρεύσει το σάπιο τόσα χρόνια σύστημα υγείας τους κ θα το προστατέψουν με κάθε κόστος ( εμβολιασμενο που θα πεθάνει η αμέσως η παρουσιάσει παρενέργειες σε λίγα χρόνια)
          Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

          Comment


          • #50
            Κάτι τελευταιο μια νύχτα πριν πεθάνει ο Κ. Κικίλιας είχε επισκεφθεί το συγκεκριμένο νοσοκομείο. Γιατί άραγε ....μάθατε κάτι;;! Για αυτό! Ξέρω πολλά πολλά περισσότερα από όσο νομίζετε...
            Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

            Comment


            • #51
              Ok παιδια, προτεινω να το ληξουμε εδω το θεμα. Διαβαστηκαν ο αποψεις και των δυο πλευρων. Ο καθενας μας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
              Αλλωστε σε καιρικο σαιτ ειμαστε και εχουμε καταχραστει νομιζω την υπομονη και των monds και των επισκεπτων.
              Ραντεβου στις πρωτες χειμωνιατικες μερες που μακαρι να μας βρουν ολους καλα για να τις χαρουμε.

              Comment


              • #52
                Γυρίζοντας στο καιρικό θέμα της σελίδας να πω ότι σήμερα 27/8 ο πάγος είναι κατά 1.200.000 !!!τ.χμ περισσότερος από τον αντίστοιχο του 2012! Το διοξείδιο του άνθρακα κάνει καλή δουλειά βλέπω.....
                Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

                Comment


                • #53
                  Στην Ανταρκτική δε ο πάγος σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ξεπέρασε τον ήδη αυξημένο σε σχέση με το παρελθόν πάγο του περσινού Ανταρκτικου χειμώνα !! Α ρε διοξείδιο του άνθρακα τι μας κάνεις!
                  Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

                  Comment


                  • #54
                    Κάτι δεν κολλάει με το αφηγημα της πράσινης ανάπτυξης. Ναι στις καθαρές μορφές ενέργειας όχι στον υποχρεωτικό εξαναγκασμό τους κ τον σκοπιμο στραγγαλισμό οικονομιών που στηρίζονται στην καύση ορυκτών.

                    Ας μας πει η επιστημονική κοινότητα επιτέλους σε ποια κλίμακα συμμετέχει το co2 ως θερμοκηπικο αέριο που κανείς δεν αμφισβητεί ότι ειναι.

                    Αν όμως π.χ σε ένα ποσό 1000 αυξάνει 1 ε τότε πρέπει να μελετηθεί πιο προσεκτικά το θέμα.
                    δεν μπορεί πριν 2000 χρόνια να είναι πιο θερμό το κλίμα από τώρα που το co2 σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο!

                    Μήπως άλλοι παράγοντες επηρεάζουν σε μεγαλύτερη κλίμακα το κλίμα της γης;;

                    Οι αλλαγές στο κλίμα εξάλλου είναι ο κανόνας κ όχι η εξαιρεση αν δει κάποιος ακόμα κ άσχετος το κλίματικο παρελθόν του πλανήτη μας
                    Last edited by icestorm; 29/08/2021, 11:53 AM.
                    Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

                    Comment


                    • #55
                      Καλησπέρα guys! Θέλω και εγώ να αναφερθώ συνοπτικά στα 3 θέματα που συζητάτε. Όσον αφορά τη κλιματική αλλαγή πιστεύω ότι ο πλανήτης έχει ακόμη τα εργαλεία και τις αντοχές και βαστάει, ίσως γι'αυτό βλέπουμε και αυτα τα σκαμπανεβάσματα στη παγοκάλυψη. Επιπλέον η καραντίνα μείωσε για αρκετό διάστημα τις εκμπομπές, κάτι το οποίο ενδέχεται να επηρέασε την κατάσταση. Το CO2 είναι σαφέστατα στο θεό εξαιτίας μας και ίσως και λόγω του φυσιολογικού κύκλου της γης, για μένα υπάρχει κλιματική αλλαγή και αν δε δράσουμε "χθες" δε μας βλέπω καλά. Πέρα από τα επίπεδα παγοποίησης υπάρχει μία ακόμη παράμετρος που έχει να κάνει με το πόσο συμπαγής είναι ο πάγος και αυτό φαίνεται να είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

                      Παιδιά για τον Covid πιστεύω μας έκατσε μία πανδημία, σίγουρα το προτιμώτερο θα ήταν να μην το κολλήσουμε αλλά ποιος παίζει κορώνα... τη ζωή του, είμαι υπέρ του εμβολίου και μάλιστα η mrna τεχνολογία είναι το μέλλον. Είναι πλέον γνωστά αρκετά από τα υπέρ αλλά και τα κατά του εμβολιασμού με αυτή την τεχνολογία, υπάρχει ρίσκο αλλά επαναλαμβάνω έχουμε πανδημία η οποία ελπίζω να μας αφήσει μέχρι το 2022. Αυτή είναι προσωπική μου άποψη και εγώ πριν κάνω το εμβόλιο διάβασα αρκετή βιβλιογραφία, δε βιάστηκα, πρόσεχα και ακόμη προσέχω. Το μέλλον θα δείξει..

                      Όσο για τις φωτιές δεν έχω να πω κάτι, ζούμε την απόλυτη καταστροφή, κάηκαν απίστευτα δάση σε Εύβοια και Αττική, κάηκαν ζώα και σίγουρα είναι κάτι που προς το παρών μόνο οργή αφήνει, με την αισιοδοξία να είναι ακόμη θαμμένη κάτω από τι στάχτες..

                      Υ.Γ. Αναμένουμε τα πρωτοβρόχια, στερέψαμε...

                      Comment


                      • #56
                        καλη εβδομαδα σε ολους...αλλη μια νυχτα ζεστης και υγρασιας για την Αττικη

                        Comment


                        • #57

                          Comment


                          • #58
                            Ωραια μισαωρη βροχουλα, εδω

                            Comment

                            Working...
                            X