Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναφορές χιονοκαιρίας «ΕΛΠΙΔΑ»

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Εχει κλεισει και εδω ο καιρός βυρωνα και περιξ Υμηττου. Η Θερμοκρασια απο -1, πηγε -0,4...
    Τσαμπα συννεφα ή λετε να δωσει κατι ακομα ??

    Comment


    • Τι αηδία είναι αυτή η συννεφιά τώρα , μας χάλασε την αναστροφή. Εν τω μεταξύ υπάρχει αναφορά για ασθενή χιονόπτωση κεντρική Εύβοια τώρα .
      ομοιος ομοιω αει πελαζει

      Comment


      • Πραγματικα...!! Κολλημενο το θερμομετρο στους 1. Μακαρι να μας εδινε και κατι η συννεφιά αυτη..

        Comment


        • Καλημέρα, καταστροφή αυτή η χθεσινοβραδινή συννεφιά με την Τ οριακά στο 0. Το χιόνι δεν κατάφερε να «τσιμεντοποιηθεί» χωρίς συνθήκες αναστροφής και η άνοδος της θερμοκρασίας στη διάρκεια της ημέρας θα το κατασπαράξει γρηγορότερα. Πολύ κρίμα μιας και δεν έδωσε και τίποτα…

          Comment


          • Καλημέρα παιδιά. Μισό μέτρο χιόνι ακόμα στην αυλή και στο πίσω βουνό.Ωραίο θέαμα.Οι διακοπές ρεύματος μας το χάλασε για λίγο αλλά ήμασταν από τους τυχερούς που οι μισές πρίζες δούλευαν και είχαμε θέρμανση.Η γεννήτρια είναι προφανείς επιλογή ώστε να κάθεσαι δίπλα στο τζάκι και να μετράς χιονονιφάδες με λίγο τσάι-ή ότι άλλο.
            Μας βγαίνει όμως ξινό το χιόνι με όλη αυτή τη ταλαιπωρία που πέρασαν αρκετοί.Δεν μπορείς να χαρείς όταν είναι παιδιά αποκλεισμένα χωρίς θέρμανση στο κέντρο μιας πόλης για μέρες.
            Θα ακολουθήσουν και άλλες "ελπίδες και "μήδειες" και πολύ περισσότερες από παλιότερα αλλά ελπίζουμε όταν έχουμε υπογειοποίηση των καλωδίων της Δεη και όταν αναβαθμιστεί το δίκτυο της ευδαπ να έχουμε ρεύμα και νερό και συγχρόνως όταν ο πολίτης παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία,εκαβ, πυροσβεστική και δεδδηε να σηκώνουν αρχικά το τηλέφωνο και μετά να εξυπηρετείται άμεσα.Σε ένα δεύτερο επίπεδο ας μάθουμε να βάζουμε αλυσίδες, να μην κυκλοφορούμε με έντονα φαινόμενα και μάλιστα όταν μας έχουν προειδοποιήσει με μηνύματα, να μην γκρινιάζουμε για το κράτος που δεν είναι δίπλα μας με το προσωπικό πυροσβεστικό και να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο με εφόδια.
            Having said these στην Αγία Παρασκευή ο χιονιάς ήταν ιστορικός, συνεχόμενη χιονόπτωση επί ώρες με αστραπές, μαγεία με τα φώτα του κήπου να φωτίζουν το βράδυ το χιόνι και με τον ήχο του χιονιού που πέφτει από τις σκεπές.

            Comment

            Working...
            X