Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γιορτες με ήπιο καιρό και η συνεχεα

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Δεν είν';ι νωρίς αρχές Γεναρη διότι δεν μπορεί να πάει αλλου ο αντικυκλωνας ,99%
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

    Comment


    • #17
      όποιο προγνωστικό χάρτη από οποιοδήποτε μοντέλο και να κοιτάξεις το συμπέρασμα είναι το ίδιο!
      αν δεν αλλάξει αυτή η κυκλοφορία μέχρι τα μέσα ιανουαρίου δυστυχώς υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να χαθεί το σύνολο του μήνα.
      βέβαια συμφωνώ με τον icestorm για το ψυχοβγαλτικό του πράγματος να κοιτάς χάρτες και στο τέλος να μην κάνει τίποτα αλλά αυτή είναι και η μαγεία της προσμονής. και μετά να ακούς από τους δημοσιογράφους για αλκυονίδες και λοιπά....
      xioni gia panta

      Comment


      • #18
        Originally posted by icestorm View Post
        Νομίζω ο μύθος οτι παλιά οι χειμώνες στην χώρα μας ( πεδινή ) κρατούσαν 3 μήνες έχει γίνει κάτι σαν τον Σάντα των Χριστουγέννων. Μόνο τα μικρά παιδιά τον πιστεύουν.

        Ουδέποτε έκανε ( σαφώς με κάποιες εξαιρέσεις) 3 μήνες χειμώνα στην Ελλάδα. Μια θυμάμαι το 91-92 κ άλλη μια που μου ρχεται το 2011 ( κ σς μην χιόνισε λόγω συγκυριών). Αυτά όμως δεν είναι κανόνας.

        Έχω την εντύπωση επειδή σαν άνθρωποι κρατάμε τα ευχάριστα απ' τον καιρό ότι υπάρχουν κάπου στην μνήμη όλα αυτά μαζί κ δημιουργείται η ψευδεσθηση ότι έχουν συμβεί όλα μαζεμένα.
        Λάθος. Βρείτε μου χρονιές με μεγάλα χιόνια η πολικές εισβολές να δούμε τι έγινε τις υπόλοιπες μέρες του χειμώνα.

        Ανέκαθεν τις φωτοβολίδες ψάχνουμε κ όχι τη διάρκεια δεν μας φτάιει κανένας εξωγενής παράγοντας το κλίμα μας δυστυχώς έτσι είναι.
        ΔΙαφωνώ icestorm, αν δεις λίγο τους χάρτες τις χρονιές με τους δυνατούς χειμώνες, θα παρατηρήσεις ότι είχαμε ψυχρές εισβολές (με χιόνια ή χωρίς δεν έχει σημασία αν και σε Φλώρινες κτλ. κάτι έπαιζε) από νωρίς, μέχρι που μας καθόταν η μπίλλια και θαβόμασταν. Τώρα μιλάμε για ένα παρατεταμένο φθινόπωρο όπως κάποιος είπε πολύ εύστοχα και είναι φοβερό ότι ακόμη και το "πορνχαμπ" των καιρόφιλων το cfs στα βασικά 00 06 12 και 18 έχει με το ζόρι ένα σενάριο για Φλεβάρη που το έχει στανταρντ κάθε χρόνο, κατα τ'άλλα ζέστη και όπως είπε και ο Γιάννης χιόνια στη ΒΔ Ευρώπη. Εάν κάτσει χιονιάς πεδινών φέτος θα είμαστε πολύ κ@@@φαρδοι..

        Comment


        • #19
          Χρόνια πολλά σε όλους..όπως είχα γράψει δεν ήταν καθόλου νωρις,όπως και δεν είναι νωρίς;.να ποuμαι aπον tωρα ότι μέχρι 9 του μήνα ακολουθεί το ίδιο καυτό χάλι.Δεν συμφωνώ με το sερι ανύπαρκτων χειμωνων,αυτo isxuei μόνο στα αστικά κέντρα.Το να φτάνουμε 10γeναρη χωρίς χιόνι ούτε στα 1400 στο Παρνασσό ουτεε νιφαδα στο Νυμφαίο κτλ. Είναι κατι παρα πολύ σπάνιο.Εδω φέτος;.δεν πήγε ακόμη κάτω από 4β από αναστροφή έστω!!το 2017 8 δεν.ςκανε χειμώνα;εδώ πάντως έκανε και είχαμε χιόνια παραμονές χριατουγεννων
          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

          Comment

          Working...
          X